Kulturbojen 
Rädda Röda Stugan

Click here to edit subtitle

Verksamhetsberättelse för �?r 2020

Posted by [email protected] on December 31, 2020 at 5:30 PM

1. 7 styrelsemöten har hållits under året, därutöver några planeringsmöten.

 

2. Årsmötet för år 2019 hölls 29/2 2020

 

 

3. Under våren 2020 har vi i föreningen rensat upp Stora Sandhagen,hela tomten + inne i stugan. Det gick inte ens att gå på verandan för alla grejer. 5 containers har vi fyllt som Lundbergs Bygg betalade för.

Vi lejde målning av privatpersoner för målning av gavlarna på stugan, taket som inte täckts helt på många år är nu lagat. Hela vinden på huset är rensat o en del ruttna bjälkar byts ut eller lagats. En del material har sålts till privatpersoner där föreningen fått in en del pengar. Vi blev av med 90 gla SJ pall till en firma, men ingen betalning för de. Vi blev iaf av med de. Så har det varit glasrutor, kablar o diverse som Annette sålt.

4. Luckor för fönstren är gjorda på plats av en medlem , målade o med fina beslag. Ett fönster är utbytt då det var helruttet. Verandan är bytt diverse bjälkar o är även målad . Den gla kvarnstenen som legat under jord vid trappan är framgrävd o syns nu.

 

5. Elledningarna är genomgångna och kompletterade av elektriker.

 

6. Under sommaren har vi haft öppet cafe i trädgården, med guidning 2 o 2 inne i stugan,( pga. Pandemin). Vi har haft våfflor kaffe o hembakta bullar och det var VÄLDIGT populärt, mycket trevligt.

 

 

7. . Pga. Pandemin har vi inte kunnat ha några medlemsmöten och hur det blir med årsmötet, står skrivet i stjärnorna….

 

 

Vid pennan : Ordförande: Annette Boussard

 

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments